Köpvillkor

 

SKELLEFTEÅ BASEBOLL SOFTBOLL KLUBB, 894700-9539

Basvägen 13, 931 46 Skellefteå

Information om föreningens webbutik

På vår hemsida skellefteabsk.se så säljer vi utrustning till våra aktiva och merch till våra medlemmar. Detta för att underlätta för våra medlemmar att komma över bra och prisvärd baseboll- softbollutrustning som annars måste beställas från andra delar i världen. Vi säljer också sponsorpaket och skyltreklam till företag. Webbutiken är bara öppen för köp i Sverige och du måste vara medlem i föreningen för kunna genomföra ett köp. Vår målgrupp är framförallt aktiva medlemmar som finns i närområdet kring Skellefteå då vi föredrar att leverera köpta varor under träning eller matcharrangemang – därav den lite högre fraktkostnaden. Vill man köpa klubbens merchandise och inte är medlem så går det teckna ett medlemskap innan. Detta går också betala för i vår webbutik. Webbutiken är också öppen för nuvarande och blivande sponsorer. Vi avstämmer med medlemslistan innan ett köp godkänns.

Priser

Alla priser anges inklusive moms på denna webbplats.

Betalningsvillkor

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Payson-konto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson på payson.se.

Payson gör en kreditbedömning innan man kan betala med faktura. Skulle du inte klara kontrollen kommer köpet inte gå igenom. Om det händer kan du alltid direktbetala med kort.

Utlämning av varor

Vi föredrar att leverera varor vid våra olika aktiviteter – träningar, matcher eller möten. Det går också kontakta respektive lagledare för att avstämma om hur produkten ska levereras. Kontaktinfo hittar ni på Laget.se.

Frakt

Det finns tre fraktkostnader 150, 200 och 250 kr inkl moms. Vilken fraktkostnad det blir är kopplat till vilka produkter du lägger i varukorgen då frakten är viktbaserad.

För tillfället så skickar vi inga varor utomlands. Hör av er till info@skellefteabsk.se om ni önskar göra en specialbeställning.

När får du dina varor?

Eftersom det här är en webbutik som drivs av en förening och ideella eldsjälar står för administrationen så kommer leveranserna att variera allt från en vecka upp till en månad. Vi kontaktar er om varor inte finns för leverans eller om det är långa väntetider.

Om du inte är nöjd

Vi vill såklart att alla våra kunder ska vara nöjda! Om något inte känns bra vill vi att du hör av dig så att vi kan försöka lösa det tillsammans. Om en vara är defekt eller om vi har packat fel står vi för returen. Varan ska skickas tillbaka som brev eller paket, inte mot postförskott. Men som sagt, hör av dig om något inte är som det ska så diskuterar vi en lösning!

Ångerrätt

Vill du skicka tillbaka varor ska de vara oanvända, men du får givetvis undersöka dem försiktigt. Det ska framgå tydligt i returen att du åberopar ångerrätten, och vi ser gärna en förklaring till varför du ångrar dig, så att vi kan bättra oss om något inte är bra! Du kan skicka tillbaka varor inom 14 dagar efter att du mottagit dem. Du står för returfraktskostnaden. Ångerrätten gäller inte varor som är specialanpassade eller tryckta just för dig.

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Ej uthämtade varor

Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Sponsorpaket, företagsevent & reklamskyltar

Mer om våra olika sponsorpaket och var vi erbjuder våra samarbetspartners som vill stötta klubben hittar ni här.